Credit ipotecar

4.9/5 - (8 votes)

Ce inseamna credit ipotecar?

Un credit ipotecar sau un credit ipotecar este un credit garantat printr-o ipotecă. De obicei este aceeași proprietate pentru care închiriezi, dar poate fi și apartamentul sau casa părinților tăi, de exemplu. În același timp, puteți garanta mai multe proprietăți și puteți obține un împrumut pentru întreaga valoare a proprietății – un credit ipotecar fără avans.

Ce este bine de știut înainte de a intra într-o bancă ipotecară?

Creditele ipotecare se acordă în conformitate cu regulile prevăzute de lege, pe care banca trebuie să le respecte. Acestea sunt în special:
Prețul obișnuit este prețul stabilit de bancă, ceea ce înseamnă că banca poate (în ceea ce privește posibilele riscuri) să ajusteze în scădere și în sus prețul menționat în devizul expert al prețului imobilului.

Ce trebuie să știm despre creditul ipotecar?

Garanția pentru împrumutul ipotecar trebuie să fie un imobil, dar în plus banca poate solicita alte garanții (decont de garanție, cambie în alb etc.) imobilul dobândit sau alt imobil (de exemplu, bunul imobil deținut de o terță persoană) poate să fie folosit pentru garanții (înscrise în cadastrul imobiliar). Solicitantul trebuie să aibă venituri suficiente pentru a rambursa împrumutul solicitat. Desigur, trebuie să aibă o idee cât mai clară despre propriul plan de investiții, adică cum dorește să obțină o locuință nouă, de la cine sau cu ajutorul cui și cum să o finanțeze.

Aplica Acum

Care este scopul unui credit ipotecar?

împrumut onlineIpoteca este destinată finanțării propriei locuințe, reconstrucției, construirii sau extinderii unui imobil. Aceasta este o așa-numită ipotecă scop. i.e. garanția sub formă de bunuri imobiliare este achiziționată în scopul locuinței proprii sau închirierii. În cazul în care debitorul garantează imobiliare pentru a cumpăra orice altceva decât imobiliare, vorbim deja despre așa-numita ipotecă americană.

Cu o ipotecă americană, nu este nevoie să dovediți scopul pentru care ați înființat-o, dar dobânzile sunt mai mari decât la un credit ipotecar clasic. În ciuda faptului că nu puteți obține sprijin de stat sau nu puteți deduce dobânda din impozite pe o ipotecă americană.

Credit ipotecar cu scop special

Un credit ipotecar poate fi cu scop special sau fără scop. Majoritatea împrumuturilor acordate sunt cu destinații speciale. În cazul unui împrumut cu destinație specială, banca stabilește exact la ce pot fi folosiți banii obținuți. Oamenii folosesc cel mai adesea o ipotecă specială pentru a cumpăra un apartament, o casă de familie, un teren pentru construcție, pentru a finanța construcția unei proprietăți sau extinderea, extinderea sau instalarea acesteia. Creditele ipotecare sunt adesea folosite și pentru finanțarea renovărilor, modernizărilor și reparațiilor proprietăților mai vechi.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat