Credit Auto

post

Sfaturi să alegi în mod corect un credit auto

Pentru a cumpăra cu succes o mașină, va trebui să alegeți o mașină potrivită, să negociați un preț bun și, poate cel mai important, să finanțați achiziția în cel mai accesibil mod posibil. Dacă nu ai economii semnificative și nu poți plăti mașina în numerar, probabil că va trebui să împrumuți bani.

Credit pentru achizitionare de masini

Închiriere de mașini sau un împrumut auto vă va ajuta să cumpărați o mașină care costă mai mult decât vă puteți permite, folosind finanțare externă. În general, îți vei rambursa vehiculul în rate lunare de-a lungul timpului, dar dacă îl închiriezi cu înțelepciune, vei obține două beneficii cheie:

Va trebui să puneți deoparte o sumă mult mai mică din propriul buzunar pentru a cumpăra un vehicul.

Puteți folosi banii economisiți, pe care nu îi cheltuiți imediat pe achiziția unei mașini, pentru a finanța cheltuieli suplimentare.

O planificare adecvată vă poate îmbunătăți șansele de a obține o mașină printr-un împrumut auto care se potrivește bugetului dvs.

Alegeți suma potrivită pe care vă puteți permite să o rambursați

Credit pentru mașină

împrumut onlineÎnainte de a începe să te uiți la mașini, află cât de mult îți poți permite să cheltuiești. Dacă alegeți o mașină care necesită un împrumut care depășește posibilitățile dumneavoastră, puteți provoca probleme semnificative. Pentru a afla dacă vă permiteți să rambursați mașina, trebuie mai întâi să înțelegeți condițiile normale ale împrumutului:

Depozit: Aceasta este o plată pe care o faceți în avans atunci când cumpărați o mașină. În general, cu cât avansul este mai mare, cu atât împrumutul este mai mic și cu atât plățile lunare rezultate sunt mai mici. Experții recomandă plata a cel puțin 20% din prețul de achiziție pentru a asigura condiții favorabile pentru un împrumut auto. Poate fi enervant să plătești o plată inițială mare, dar te vei bucura de mai multă flexibilitate, costuri mai mici cu dobânzi și rambursări mai mici.

Aplica Acum

Rate lunare: acestea sunt plăți regulate pe care le efectuați pe un anumit număr de ani. Păstrați-vă rambursările la un nivel confortabil pentru a face față evenimentelor neașteptate care v-ar putea afecta veniturile. Venitul dvs. poate scădea sau vă puteți confrunta cu cheltuieli neașteptate în următorii ani. În niciun caz, plata lunară a mașinii nu trebuie să fie mai mare decât venitul lunar minus cheltuielile de trai.

Durata rambursării: reprezintă perioada de timp pentru care veți rambursa împrumutul. Deși o perioadă mai lungă, cum ar fi 72 sau 84 de luni, poate duce la plăți lunare mai mici, acest lucru poate crește costurile cu dobânzile și costurile totale pe durata împrumutului. Dacă vă puteți permite, un împrumut mai scurt (cum ar fi 36 sau 48 de luni) este mai potrivit, deoarece vă reduce dobânda și costurile totale ale împrumutului.

DAE: rata anuală procentuală a taxei (DAE) este rata anuală a dobânzii pe care o veți plăti pentru un împrumut, de obicei exprimată ca procent. Cu cât DAE este mai mică, cu atât costurile împrumutului sunt mai mici. Pe lângă dobândă, include comisioane asociate cu înființarea unui împrumut.

Când solicitați un împrumut, alegeți dintre mai multe opțiuni disponibile

Este o prostie sa aranjezi primul împrumut auto care iți apare în față. Cel mai probabil vei descoperi că prima ofertă pe care ai întâlnit-o nu a fost cea mai bună. Este important să comparați împrumuturile, în mod ideal folosind un comparator.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat