Credit de consum sau împrumuturi online – cum să alegi?

5/5 - (14 votes)

Dacă dorești să transformi planurile și visurile tale în realitate, un credit poate fi soluția. Fie că este vorba de reamenajarea căminului, de o mașină nouă sau dorești să pleci într-o vacanță inedită alături de cei dragi, creditul este o variantă foarte simplă și ușor de a-ți rezolva problemele financiare. Când vine vorba de împrumuturi, există două variante principale: împrumutul online rapid și creditul tradițional.

Pentru a obține un credit tradițional, trebuie să parcurgi mai mulți pași. În primul rând este obligatorie prezența fizică la o sucursală a băncii. Apoi procesul de aprobare este de durată și perioada necesară obținerii creditului este în funcție de credibilitatea împrumutului tău.Un inconvenient al creditului tradițional sunt numeroasele hârtii ce trebuie aprobate, necesitatea garanției precum și vizitele la bancă.

În cazul unui credit online rapid, lucrurile se schimbă. Mai întâi trebuie să îndeplinești câteva condiții minime obligatorii: vârsta peste 18 ani, domiciliul în România, cetățenie română dar și vechime la actualul loc de muncă de minim o lună. Dacă toate aceste detalii sunt îndeplinite, poți trece la următorul pas și să completezi cererea pentru creditul online. Avantajul acestui tip de împrumut este faptul că îl poți solicita de pe orice laptop sau smartphone și poate fi foarte rapid acceptat, astfel banii ajungând la tine în timp util pentru orice plan ai avea. Vei avea nevoie de o copie după actul de identitate iar dacă ești pensionar, în plus, trebuie să prezinți o copie după talonul de pensie. După ce ai completat cererea de pe site-ul web, în mai puțin de o oră vei primi un răspuns din partea băncii. Dacă împrumutul a fost aprobat, banii vor ajunge la tine în cel mai scurt timp.

Aplica Acum

Având în vedere cele două opțiuni de împrumut, cel tradițional și cel online, avantajul major al creditului online este comisionul mult mai mic și ratele mult mai avantajoase decât în cazul creditului tradițional. De asemenea această variată online reprezintă o alegere foarte bună dacă nu dorești un angajament pe termen lung. Poți returna banii rapid oricând dorești și poți solicita acest credit fără să specifici motivele pentru care ai nevoie de suma respectivă. Fie că ți-l dorești pentru necesități personale, o vacanță sau o problemă medicală, un credit online este o variantă ideală pentru cine își dorește confidențialitate și pentru oricine are o problemă financiară urgentă.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat