Credit imobiliar

4.9/5 - (7 votes)

Tot ce trebuie să știi despre creditul imobiliar

Vrei să trăiești pe cont propriu și te gândești cum să atingi acest obiectiv? V-am pregătit o prezentare importantă a informațiilor despre creditele pentru locuințe, inclusiv condițiile pentru obținerea acestora.

Un împrumut pentru locuință se mai numește și împrumut ipotecar, sau doar ipotecă. Este deci un împrumut în care proprietatea este gajată și în caz de incapacitate de rambursare. Atunci când împrumutatul nu poate rambursa împrumutul, banca (sau altă instituție) confiscă proprietatea și o folosește pentru a acoperi costul împrumutului.

Ce trebuie să întâlnești pentru a aplica pentru un credit pentru locuință?

împrumut onlinePentru a solicita o ipotecă, trebuie să fii cetățean al României sau un străin cu o reședință pe termen lung sau permanentă în România. Banca va evalua înainte de a vă împrumuta bani dacă sunteți în măsură să rambursați împrumutul. În funcție de cuantumul salariului dvs., de tipul de angajare și de alți factori, se va stabili ce credit maxim pentru locuințe este disponibil pentru dvs., astfel încât să nu trăiți în pragul sărăciei.

Băncile solicită angajaților să-și confirme veniturile din angajare (ți le vor emite la departamentul de salarizare), iar antreprenorii își dovedesc apoi veniturile cu ultima declarație de impozit. Condițiile exacte pot varia de la bancă la bancă.

Cât de mult poți închiria pentru locuință?

Un credit pentru locuință este în mod normal acordat la 80% din valoarea proprietății, suma rămasă va trebui să o ai în propriile economii, sau vei putea ipoteca o altă proprietate. O proprietate ipotecata poate creste si valoarea creditului pe care îl vei putea obține. Primul gaj se plătește mai întâi și abia apoi se rambursează împrumutul.

Aplica Acum

Rambursare anticipată

Dacă nu mai doriți să plătiți dobândă băncii și aveți suficienți bani pentru a plăti restul creditului ipotecar, puteți profita de o rambursare anticipată legală. Până la 25% din credit ipotecar este rambursare anticipată, peste care majoritatea băncilor percep adesea comisioane.

Refinanțarea împrumutului

Refinanțarea unui credit pentru locuințe are loc la instituții concurente, altele decât cea la care aveți un credit. Cu toate acestea, este necesar să ne gândim la ele din timp, în mod ideal înainte de sfârșitul fixării. Instituțiile concurente vă pot oferi dobânzi mai favorabile sau bonusuri suplimentare.

Împrumut pentru locunta

Fiecare bancă și instituție nebancară verifică capacitatea ta de rambursare într-un mod diferit și stabilește individual condițiile pentru aprobarea împrumutului. În majoritatea cazurilor, totuși, trebuie să îndepliniți câteva condiții de bază.

Nu este ușor să cunoști toate împrumuturile bancare și nebancare. În plus, în ciuda tuturor măsurilor, este posibil să întâlnești în continuare comercianți necinstiți care oferă împrumuturi fără licența corespunzătoare. Comparând împrumuturile, puteți compara cu ușurință parametrii de bază de la diferiți furnizori și puteți fi sigur că veți contracta un împrumut de la un furnizor dovedit.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat