Cel mai bun credit ipotecar

4.6/5 - (27 votes)

Care sunt cele mai bune credite ipotecare și cum le alegi?

Dacă sunteți în căutarea unui credit ipotecar de calitate, sunteți în locul potrivit. Puteți afla care credite ipotecare sunt cele mai bune și ce servicii și opțiuni oferă atunci când comparați creditele ipotecare. Mai întâi, să ne uităm la ce tipuri de credite ipotecare există, în ce sunt împărțite și pe ce să ne concentrăm atunci când iei un credit ipotecar.

Un împrumut ipotecar este în general un împrumut care este garantat cu bunuri imobiliare din România. Creditele ipotecare pot fi împărțite în următoarele tipuri de bază. Fiecare dintre aceste tipuri de împrumuturi are, de asemenea, o metodă diferită de rambursare.

Cel mai bun credit ipotecar de pe piata

Credit ipotecar după scop

Un credit ipotecar cu scop special (ipoteca) este tipul de bază și cel mai comun de credit ipotecar. Poate fi furnizat pentru investiții imobiliare (ex. Cumpărare, construcție, renovare) sau pentru construirea sau achiziția de imobile. Rambursarea unui împrumut ipotecar cu scop special este garantată printr-un drept de drept asupra acestui imobil sau al altui imobil.

Aplica Acum

Ipoteca bancara

împrumut onlineIpoteca bancara este un produs oferit de toate băncile sau casele de economii. Multe bănci oferă bonusuri și beneficii precum credit gratuit, administrare simultană a contului de credit și economii sau posibilitatea de rambursare extraordinară. O ipotecă bancară este de obicei condiționată de dovada veniturilor, iar băncile verifică cu atenție dacă solicitantul nu este înregistrat, de exemplu, în registrul debitorilor.

Ipoteca ne bancară

Un credit ipotecar ne bancar este o soluție pentru cazurile in care banca refuza sa acorde un credit din diverse motive. Acestea sunt în mare parte companii de leasing sau companii private. De obicei funcționează astfel încât să puteți obține un împrumut de până la 75% din prețul proprietății ipotecate. Dacă dețineți o altă casă sau apartament sau teren, puteți ajunge până la 100% din suma necesară. Entitățile ne bancare oferă aceeași ofertă de credite ipotecare, atât cu scop, cât și fără scop, cu metode de rambursare diferite.

Ipoteca compensată

Mai ales pentru antreprenori, așa-numita ipotecă compensată este o opțiune avantajoasă. Este de fapt un credit care include un cont de economii, unde poți economisi bani care pot fi folosiți la orice, și în același timp nu plătești nicio dobândă la această sumă. Economiile tale reduc efectiv dobânda pe care o plătești băncii tale.

Ipoteca pentru locuințe

De departe, cea mai comună variantă a unui credit ipotecar este un credit ipotecar rezidențial. Acest produs este foarte popular și este folosit în special de multe gospodării tinere. Acest tip de produs este oferit nu numai de bănci, ci și de o serie de alte instituții financiare. Cele mai avantajoase condiții pot fi obținute datorită specialiștilor și consilierilor financiari, precum și datorită portalurilor de internet comparative și calculatoarelor de credit ipotecar, unde îți poți simula condițiile și poți afla rapid care sunt opțiunile tale.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat