Card de cumparaturi

4.4/5 - (22 votes)

Ce inseamna card de cumparaturi

Pentru o persoană care iubește să facă cumpărături, un card de credit pentru cumpărături este un adevărat răsfăț! Vine încărcat cu beneficii care ar încânta inima unui cumpărător. Poate avea reduceri, recompense accelerate, bonusuri speciale – iar unele oferă chiar beneficiul de a converti achizițiile mari, fără costuri suplimentare!

Unele dintre beneficiile unui card de credit pentru cumpărături includ:

Oferte Cash Back

Oferte speciale

Bonuri

Reduceri exclusive

Puncte de recompense accelerate

Puncte de recompense bonus

Reduceri la călătoriile aeriene și rezervările la hotel

Conversia achizițiilor mari în EMI

Există carduri care oferă oferte speciale la cumpărături online. Unii au afilieri la anumite mărci și magazine și oferă oferte pentru achizițiile făcute singuri acolo.

Cel mai bun card de cumparaturi? Cum să alegi un card de cumpărături?

împrumut onlineMai întâi trebuie să alegeți un card care se potrivește stilului dvs. de viață. Dacă sunteți genul care face cumpărături pentru haine, pantofi și toate accesoriile care le însoțesc, atunci trebuie să vă găsiți un card care să vă ofere oferte speciale pentru astfel de achiziții. În mod similar, dacă îți place să călătorești și să vezi lumea, alege un card care se potrivește stilului tău de viață. Există cărți care sunt grozave pentru casă și vatră, oferind oferte excelente la produse alimentare și multe altele.

Aplica Acum

Găsiți un card care să se potrivească veniturilor și bugetului dvs. Deci, evaluați cu atenție veniturile pe care le aveți și bugetul cu care lucrați, apoi găsiți un card care să vă ajute să vă mențineți în limitele cerințelor dvs. reale.

Taxe. Un card de credit pentru cumpărături nu face excepție de la regulă. La fel ca pentru orice card de credit, există taxe anuale și taxe de aderare și dobândă care se percepe pentru achizițiile neplătite integral. Acesta este ceva la care trebuie să te gândești și să înveți mai multe. Dacă intenționați să plătiți o mulțime de bani prin comisioane și comisioane care depășesc beneficiile cardului, reconsiderați obținerea unuia.

Modelul dvs. de cheltuieli și plăți – Cardul pe care îl alegeți trebuie să completeze tipul de cheltuieli pe care îl faceți și plățile pe care le efectuați. Verificați cât cheltuiți, unde cheltuiți acei bani și cât de des îi cheltuiți.

Cardurile de magazin pot fi utile dacă sunteți în măsură să rambursați întotdeauna ceea ce datorați în fiecare lună, dar dacă nu, pot fi costisitoare – așa că verificați dacă alte opțiuni de credit sunt mai bune. Un card de magazin este un card de credit pe care îl puteți folosi doar cu un singur lanț sau grup de stradă. La fel ca un card de credit, puteți folosi un card de magazin pentru a cumpăra lucruri pe credit și a le plăti la sfârșitul lunii sau în etape pentru a împărți costul.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat