Credit ipotecar fara avans

4.5/5 - (29 votes)

Credit ipotecar fara avans: Poate fi posibil?

Creditele ipotecare devin din ce în ce mai scumpe pentru cei care nu își pot permite ei înșiși cel puțin 20% din prețul de cumpărare. Dar dacă într-adevăr nu aveți suficiente economii în cont pentru asta?

Rată mai mare

Împrumutul pentru o casă proprie amenință să devină mai dificil pentru multe familii.

Asta nu înseamnă că nu se va mai putea contracta un împrumut de 90% sau chiar contravaloarea integrală a locuinței. Dar dacă băncile trebuie să mențină un tampon mai mare pentru aceste împrumuturi, vor transfera acele costuri suplimentare și acele împrumuturi vor deveni mai scumpe.

Împrumut Ipotecar Fără Avans

Economisiți mai mult

împrumut onlinePare cea mai evidentă opțiune: amânați pentru un timp achiziționarea propriei locuințe pentru a economisi mai mult și a rezerva suficienți bani pentru a finanța singur o parte din achiziție. Cu toate acestea, asta nu va ajuta întotdeauna. Pentru că nu este de neconceput că dobânzile ipotecare vor fi mult mai mari peste câțiva ani decât sunt astăzi. Dacă da, nu amenințați că vă apropiați cu un pas de o contribuție proprie mai mare cu efortul suplimentar de economisire.

Aplica Acum

Dacă vă puneți planurile imobiliare în așteptare pentru o perioadă, atunci optați în mod constant pentru conturile de economii cu cea mai mare rentabilitate. În circumstanțele actuale, desigur, nu ar trebui să te aștepți la miracole de la asta, dar nu te poate apropia decât mai repede de obiectivul tău.

Găsiți cel mai ieftin împrumut

Alegerea celui mai ieftin credit nu duce, desigur, la o contribuție personală mai mare, dar vă asigură că puteți limita cât mai mult plata lunară. Pentru că nu este un secret pentru nimeni că ratele dobânzilor la creditele pentru locuințe variază foarte mult de la bancă la bancă.

Luați în considerare un împrumut social

Dacă nu este fezabil să obțineți un împrumut accesibil de la o instituție financiară, atunci ar putea merita să vă adresați guvernului. Pentru că s-ar putea să fii eligibil pentru un împrumut social. Există condiții stricte legate de aceasta. De exemplu, venitul dvs. impozabil nu poate depăși limitele maxime. Limitele maxime depind întotdeauna de locația locuinței și de componența familiei.

Forme alternative de finanțare

Un credit ipotecar nu este singura modalitate de a finanța achiziția unei locuințe. Există și forme alternative de finanțare. Una dintre acestea este anuitatea. Apoi, cumpărătorul plătește un avans vânzătorului la începutul contractului. Plata soldului se face printr-o dobândă lunară indexată (adică așa-numita anuitate) direct între cumpărător și vânzător. Dar, deși aceasta poate fi o opțiune mai economică, există o ofertă minimă de case care pot fi achiziționate în deplină proprietate în acest fel.