În cât timp se aprobă un împrumut?

5/5 - (2 votes)

Vrei sa stii în cât timp se aprobă un împrumut?

Trebuie să știi cât durează să aprobi un împrumut pentru a ști dacă vei primi fondurile de care ai nevoie în termen? Cât timp trebuie să aștepți?

Mai întâi trebuie să stabilim ce fel de împrumut este pentru a determina cât timp durează aprobarea acestuia. Având în vedere că există diverse opțiuni de împrumut, fiecare cu cerințe și condiții unice de acceptare.

împrumutÎmprumuturile personale vin într-o mare varietate de forme. Împrumuturile vin în două variante, nebancare și bancare, dacă ar fi să ne concentrăm doar pe organizațiile care le acordă. Nu există nicio îndoială că accesul la bănci este puțin mai lent decât accesul la IFN-uri, dar aceste distincții nu sunt atât de pronunțate cum au fost cândva.

Majoritatea instituțiilor financiare oferă astăzi acces online, de obicei cu timpi mai rapidi de acces și aprobare.

De ce este întârziată aprobarea împrumutului?

Răspunsul ANAF este cel care poate provoca cea mai mare întârziere.
Băncile și IFN-urile vor fi legate de răspunsul pe care această instituție îl va oferi și de cât de repede îl oferă atunci când instituția financiară vă evaluează veniturile prin ANAF.

De asemenea, vi se pot cere motive suplimentare de venit dacă nivelul datoriilor este nesatisfăcător. Cu alte cuvinte, termenele limită ar putea fi amânate, precum și durata analizei fișierului.

Dacă instituția financiară pe care ați contactat-o nu a răspuns, puteți cere detalii despre dosar pentru a vedea unde se află în proces.

Orele pot diferi deoarece fiecare bancă din zonă are propriile cerințe pentru acordarea și aprobarea unui împrumut.

Mai întâi trebuie să definim tipurile de împrumuturi pe care dorim să le obținem și bazele pe care se bazează solicitarea noastră pentru a determina perioada de aprobare.

Cerințele de eligibilitate impuse de bancă, documentația necesară, suma și timpul de contractare, toate afectează durata de viață a unui împrumut personal.

Numeroase bănci acordă împrumuturi sub 5.000 de euro în aceeași zi. Băncile fac analize mai lungi pentru sume mai mari de bani care au nevoie de mai multe verificări.

Procesul de aprobare pentru un împrumut personal durează de obicei între una și cinci zile. Excepție fac băncile la care poți aplica direct fără a trece prin ANAF și de unde îți iei banii.

Aplica Acum

Credit ipotecar/împrumut pentru imobiliare

Deoarece există mai multe cerințe de documente, cerințe mai stricte și sume mai mari ale împrumutului, obținerea unui împrumut pentru locuință durează mai mult decât obținerea unuia pentru cheltuieli personale.

Există numeroase răspunsuri la întrebarea cât durează aprobarea unui credit ipotecar, în funcție de instituții, sumele accesate, tipul imobilului, locația, documentele solicitate etc.

Doar atunci când luăm în considerare cadastru, intabulare, certificat energetic și evaluările construcției putem estima în mod rezonabil că va dura 5-10 zile.

Doar aprobarea prealabilă a unui fișier necesită cel puțin două zile lucrătoare. în plus, există și alte analize care necesită timp.

împrumut onlineAcum, pentru că studiul în acest scenariu este mai riguros, timpul de aprobare se poate prelungi atunci când discutăm despre credite pentru locuințe noi sau familii noi. Este posibil să stabiliți termene de până la 15 zile.

Oricum ar fi, lucrurile s-au schimbat de acum câțiva ani, când o astfel de examinare poate dura o lună. Multe povești despre perioadele de aprobare a împrumuturilor din acele perioade pot fi găsite și astăzi pe forumuri.

Carduri bancare

Chiar dacă nu pare a fi extrem de dificil, obținerea unui card de credit nu include un proces simplu. Deoarece luăm în considerare atât emiterea fizică, cât și accesul la un card de credit, procesul de aprobare pentru unul poate dura între 5 și 10 zile.

Despre creditele nebancare

Anticipăm perioade mai rapide de aprobare pentru împrumuturile acordate de instituțiile financiare nebancare.

Aprobarea unui împrumut nebancar durează de obicei între 15 minute și două zile. Și în acest caz, vorbim atât de linii de credit, cât și de simple credite de consum, precum și de microcredite.

De ce este IFN mai accesibil?

Din cauza sumelor mai mici ale împrumuturilor, a timpilor de acces mai scurti și a documentelor mai puține necesare acestor instituții, acești factori.

Un dosar de împrumut nebancar este de obicei subțire: copiile sunt de obicei căutate în conformitate cu buletinul, după extrasul de cont bancar și ASTA E TOT.

Cheltuielile scad, dosarul devine mai dens, iar timpii de acordare cresc pe măsură ce suma acordată crește.

IFN-urile oferă o varietate de bunuri pentru o gamă largă de consumatori, inclusiv cei fără carduri bancare. Cel din urmă grup ar putea solicita împrumuturi acordate la adresa lor de domiciliu pentru a-și satisface nevoile financiare imediate. Aprobarea dosarului în această situație durează cel puțin două zile.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat