Cat timp ramai in Biroul de credit?

4.7/5 - (21 votes)

Cât timp apari în baza de date a Biroului de credit?

Dacă lucrați din greu pentru a vă îmbunătăți sănătatea creditului, cum ar fi achitarea soldurilor cardurilor de credit sau a împrumuturilor, este posibil să vă întrebați când vor apărea aceste acțiuni pozitive în rapoartele dvs. Sincer, nu există un termen limită sau o formulă exactă.

In cat timp se actualizeaza biroul de credit?

Rapoartele dvs. de credit sunt actualizate atunci când creditorii furnizează noi informații agențiilor naționale de raportare a creditelor pentru conturile dvs. Deci, să presupunem că ați plătit recent un card de credit. Este posibil să nu vedeți imediat soldul contului dvs. actualizat în raportul dvs. de credit.

Când sunt actualizate scorurile de credit?

Scorul dvs. de credit nu este inclus în rapoartele săptămânale gratuite , dar cunoașterea informațiilor din raport vă poate ajuta să înțelegeți mișcările scorului de credit. Când informațiile sunt primite de agențiile de raportare a creditelor, acestea sunt de obicei adăugate imediat la rapoartele dvs. de credit. Și când informațiile din raportul dvs. de credit se schimbă, scorurile dvs. s-ar putea, de asemenea. Cât de mult se schimbă depinde de ce informații sunt actualizate.

Aplica Acum

De exemplu, efectuarea încă o plată la timp poate să nu facă ca scorul să crească semnificativ după un an de plăți consistente. Dar dacă ați redus semnificativ soldurile cardurilor dvs. de credit, este posibil să observați unele mișcări pozitive ale scorului. Efectuarea plăților în mod constant și menținerea soldurilor scăzute sunt modalități bune de a vă menține creditul pe drumul cel bun. De-a lungul timpului, cu aceste obiceiuri bune, ar trebui să vezi că scorul tău continuă să se îmbunătățească.

Un birou de credit poate păstra informații pozitive sau negative în raportul dvs. de credit. Acestea includ informații despre plățile pe care le-ați făcut sau nu la timp. Biroul de credit păstrează aceste informații în raportul dvs. de credit pentru o anumită perioadă de timp.

Ora exactă variază în funcție de:

– tipul de informații financiare
– provincia sau teritoriul dvs
-biroul de credit care a creat raportul
– Informații pozitive
– Un birou de credit poate păstra informații pozitive în raportul dvs. de credit pe termen nelimitat, din momentul în care a fost creat raportul.
– Aceasta poate include informații despre:
– tip de împrumut
– durata împrumutului
– valoarea inițială a împrumutului
– scorul de rambursare
– Informațiile pozitive păstrate în raportul dvs. de credit vă pot îmbunătăți scorul de credit.
– Informații negative
– În general, informațiile negative rămân în raportul dvs. de credit timp de 6 ani.
– Informațiile negative pot include:
– plăți ratate pentru o datorie
– conturi care au fost trimise unei agenții de colectare
– falimentele anterioare

Informațiile negative din raportul dvs. de credit vă pot afecta scorul de credit.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat