Împrumut pe Revolut

post

Împrumut Revolut – ce trebuie să știi?

A venit primul împrumut Revolut în România! Acum poți solicita un împrumut de până la 125.000 de lei simplu, rapid și fără bătăi de cap. Nu mai pierde timpul căutând acea ață în carul cu fân!

Cu o dobândă similară creditelor de nevoi personale, începând de la 8,29%, împrumutul Revolut face o intrare dinamică pe piața din România.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu Revolut, trebuie să știți că este o aplicație financiară extrem de populară în întreaga lume. În România, numărul utilizatorilor Revolut depășește 2 milioane.

împrumut onlineRecent, Banca Revolut – Revolut Bank a fost lansată, oferind o gamă variată de produse financiare, inclusiv credite de nevoi personale fără garanții. După Polonia, Lituania și Irlanda, România devine a patra țară din Europa unde a fost introdus împrumutul Revolut.

În doar câteva luni de la lansare, peste 100.000 de români au apelat la acest tip de împrumut, majoritatea solicitând sume mai mari de 7.000 de euro echivalent în lei. Se anticipază o creștere a numărului celor care vor opta pentru acest împrumut Revolut în 2023.

De menționat este faptul că Revolut Bank UAB a fost recent înscrisă în lista participanților la Biroul de Credit. Deși acest aspect este comun pentru bănci, implică verificarea scorului FICO la solicitarea unui împrumut Revolut.

Aplica Acum

Împrumut card Revolut

Ce ar trebui să știe românii care speră să obțină rapid un împrumut Revolut?

Un împrumut rapid Revolut în România a devenit o opțiune sigură pentru a obține fonduri atunci când ai nevoie urgentă de bani. Procesul de acordare a creditului este simplu. După ce accesezi aplicația Revolut și confirmi cererea, aștepți aprobarea și, în doar câteva minute, banii sunt transferați în contul tău.

Pentru cei care nu sunt familiarizați, un împrumut rapid Revolut oferă posibilitatea de a obține rapid bani pentru achiziții online sau pentru plata facturilor. Ai flexibilitatea de a retrage numerar de la bancomat sau de a utiliza suma atunci când este necesară. Acest serviciu de împrumut rapid Revolut poate fi de ajutor în situații financiare complicate.

Credit Revolut

Revolut facilitează accesul rapid și ușor la fonduri, eliminând grija cheltuielilor neprevăzute. În situații financiare critice, Revolut vine cu soluția – un împrumut rapid, accesibil cu o rată avantajoasă și costuri previzibile.

Caracteristicile împrumutului Revolut în România includ necesitatea de a utiliza aplicația specială oferită clienților locali. Poți aplica direct în aplicație și poți obține un împrumut de până la 125.000 lei în doar câteva minute. Contractul de credit este semnat electronic, iar suma este transferată în contul utilizatorului.

Există o flexibilitate în ceea ce privește data de rambursare a împrumutului Revolut, iar aceasta poate fi aleasă de către clienți. Ai opțiunea de a rambursa parțial sau integral, conform preferințelor tale. Pentru siguranța ta, poți verifica extrasul de credit în orice moment.

Procesul de accesare a unui împrumut Revolut este simplu și nu necesită cunoștințe financiare complexe. Costurile sunt transparente și ușor de înțeles, deoarece nu există altceva în afară de dobândă. Nu se percepe comision de emitere, comision de rambursare anticipată sau alte costuri ascunse!

Împrumutul Revolut este acordat în lei, în cuantum de maxim 125.000 lei, iar perioada de rambursare poate ajunge până la 60 de luni. Cei interesați pot verifica eligibilitatea pentru un astfel de credit.

Revolut credit Romania

Pentru a solicita un împrumut Revolut în România, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

• Să fii cetățean român
• Să ai peste 18 ani
• Să deții un număr de telefon în România
• Să locuiești în prezent pe teritoriul României
• Să nu ai restanțe la alte produse Revolut
• Să ai venituri înregistrate la ANAF.

Echipa Revolut recunoaște că, în prezent, acordă împrumuturi doar unui grup limitat de clienți. Dar au intenția să diversifice în viitor portofoliul și să extindă accesul la credit pentru un număr mai mare de clienți.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat