Credit 20000 euro pe 10 ani

4.7/5 - (25 votes)

Cum să aplici pentru un credit în valoare de 20000 de euro pe 10 ani?

Alegerea unui termen de rambursare îndelungat pentru un împrumut cu valoare mai mare vă oferă siguranța unei rate scăzute. Băncile îți oferă posibilitatea de a contracta un astfel de împrumut pe un termen de 10 ani dacă ai nevoie de o refinanțare mai consistentă sau dacă vrei unul de 20.000 de euro, sau echivalentul în lei, dar numai sub forma unui credit ipotecar.

O verificare rapidă a pieței financiare arată că băncile oferă un număr mare de credite cu opțiuni de rambursare pe 10 ani.

Aveți posibilitatea de a alege între credite ipotecare și credite de refinanțare pentru nevoi personale, ambele vă oferă acces la fonduri suplimentare față de suma necesară pentru achitarea datoriilor existente.

Care sunt avantajele de care puteți beneficia?

Poți să îți consolidezi toate creditele într-unul singur și să plătești o singură rată lunară timp de zece ani, dacă alegi o refinanțare în valoare de 20.000 de euro. Puteți beneficia de o serie de avantaje pentru acest tip de împrumut, în funcție de bănci, printre care:

  • reducere a dobânzii dacă vă deschideți un cont de salariu la banca pe care o alegeți pentru refinanțare, dacă achiziționați o asigurare de viață și în cazul unor situații neprevăzute;
  • flexibilitatea scadenței, care vă permite să mutați termenul cât mai aproape de ziua în care primiți plata;
  • pauză de trei sau șase luni în plata ratelor.

împrumut onlineCu un împrumut pentru locuință, puteți beneficia de: – Ratele mai mici ale dobânzii dacă alegeți ca salariul să vă fie depus la banca unde obțineți împrumutul, precum și pachetul de asigurări de viață și de urgență;

termen de grație de până la 18 luni; fără penalități pentru rambursarea anticipată; și o preaprobare financiară de până la 90 de zile, astfel încât să puteți căuta casa ideală. permițând alegerea unei rate fixe a dobânzii în primii ani de creditare, care, în funcție de bancă, poate fi de 5, 8 sau chiar 10 ani.

Aplica Acum

De ce trebuie să vă feriți?

Este esențial să examinați cu atenție toate implicațiile financiare ale împrumutului pe care îl alegeți, fie că este vorba de un credit ipotecar sau de o refinanțare, din cauza duratei mari de rambursare.

Alegeți un împrumut cu cea mai mică rată anuală efectivă a dobânzii (Annual Effective Interest Rate – APR), care reprezintă o măsură a costului total exprimat în procente. Alegeți o rată a dobânzii care se află la un nivel favorabil. Cel mai ieftin credit nu este neapărat cel cu cea mai mică rată a dobânzii de pe piața financiară, deoarece ați putea fi surprins să aflați că există o mulțime de comisioane de plătit.

Aflați care sunt comisioanele și taxele pe care le impun băncile, de la cele pentru evaluarea imobilelor până la cele pentru analiza dosarului și gestionarea creditului.

Se ascund în campaniile de reducere a dobânzilor desfășurate de bănci.

Posibilele dezavantaje

Aveți posibilitatea de a alege între dobândă variabilă sau fixă la refinanțare. În cazul unui credit ipotecar, este posibil să puteți alege o dobândă fixă pentru o anumită perioadă de timp înainte de a trece la dobânda variabilă.

O dobândă fixă garantează adesea rate fixe pe toată durata împrumutului. În paralel, dobânda variabilă are un punct de pornire mai mic decât împrumuturile cu dobândă fixă, dar poate suferi modificări semnificative pe parcursul celor 10 ani ai împrumutului.

Prin urmare, dacă alegeți o rată variabilă a dobânzii, trebuie să acceptați posibilitatea ca rata lunară să crească. Indicele de referință IRCC, care este revizuit trimestrial, și marja stabilită de bancă alcătuiesc în mod specific rata variabilă.

Ce condiții prealabile trebuie să îndepliniți?

Vârsta minimă la care puteți solicita un împrumut, cantitatea de venituri și eventualii codebitori, dacă există, sunt doar câteva exemple de criterii care pot varia de la o bancă la alta. Cu toate acestea, există câteva condiții prealabile standard pentru a obține un împrumut de 20.000 de euro pe un termen de 10 ani:

Un venit constant

Un istoric de plată solid, care exclude orice cazuri de întârzieri la plata creditelor anterioare și includerea pe “lista neagră” a Biroului de Credit;

O perioadă totală de serviciu de cel puțin un an;

În funcție de cerințele băncii, trebuie să fi lucrat la postul actual timp de cel puțin 3 sau 6 luni. În plus față de aceste cerințe, va trebui să puteți demonstra că ați plătit avansul necesar pentru casă, dacă solicitați un credit ipotecar.

Ultimele gânduri

Puteți alege între un credit ipotecar și o refinanțare dacă aveți nevoie de un împrumut de 20.000 de euro cu o durată de rambursare de 10 ani. Pentru fiecare soluție financiară, băncile oferă o serie de beneficii, printre care dobânda

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat