Credit persoane juridice

4.6/5 - (33 votes)

Ai nevoie de un credit de afaceri pentru persoane juridice?

Ca parte a proiectului dvs. de creare a afacerii (dar nu numai), puteți aplica pentru un împrumut bancar profesional . Scopul acestui mecanism de finanțare este de a vă permite să efectuați anumite investiții necesare demarării activității dumneavoastră sau dezvoltării acesteia. Concret, o unitate vă va împrumuta bani pentru a vă permite să cumpărați o proprietate sau să vă începeți afacerea. În schimb, sunteți de acord să restituiți sumele împrumutate lui și să -l remunerați pentru aceasta.

Ce este un împrumut bancar persoane juridice?

împrumut onlineDupă cum sugerează și numele, un împrumut profesional este un împrumut rezervat exclusiv persoanelor juridice (societăți) sau persoanelor fizice care desfășoară o activitate profesională independentă (societăți individuale).

Nici dimensiunea companiei nu contează. Sunt vizate toate structurile profesionale: de la VSE (companii foarte mici) la companii mari.

Ce poate finanța un împrumut de afaceri credite online persoane juridice?

Într-adevăr, acest mod de finanțare privește atât crearea companiei, cât și funcționarea acesteia (și deci eventuala ei dezvoltare). Prin urmare, un împrumut profesional poate finanța achiziția:

– Taxe de intrare la franciză;
– Acțiuni sau acțiuni ale companiei;
– Dintr-o bunăvoință de afaceri;
– Brevete, mărci comerciale, concesii, software;
– Echipamente (industriale, IT, transport etc.);
unelte;
– A unui complex de locuințe.

Aplica Acum

Care sunt caracteristicile unui credit bancar profesional?

Un împrumut se caracterizează în general prin valoarea nominală, rata dobânzii, perioada de amortizare și termenii de rambursare. Programul oferit de bancă conține în general toate aceste informații.

Credite persoane juridice fara garantii – Ce garanții pot solicita băncile profesionale?

Băncile solicită garanții atunci când acordă împrumuturi profesionale (garanție, garanție, ipotecă, gaj etc.). Cu siguranță nu vei scăpa de această regulă. Ipoteca se referă la bunuri imobiliare și gajarea bunurilor mobile (în general, active necorporale, cum ar fi titlurile financiare). Privilegiul împrumutătorului de bani permite băncii dumneavoastră să recupereze sumele pe care vi le-a împrumutat cu prioritate față de ceilalți creditori.

În primul rând, încercați să evitați , pe cât posibil, garanția comună. Acest lucru v-ar putea obliga să rambursați personal sumele împrumutate de compania dumneavoastră, chiar și în cazul mai multor parteneri.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat