Credit fără dobândă

4.6/5 - (15 votes)

Există credite fără dobândă?

Atunci când alegeți un împrumut, cel mai important criteriu este adesea rata dobânzii. Este logic. Cu cât rata dobânzii este mai mică, cu atât rambursăm mai puțin împrumutul. Uneori, unele companii te ademenesc și la un așa-numit „împrumut fără dobândă”. Cu toate acestea, din natura întregii situații reiese că este foarte dificil să obții o astfel de ofertă.

Ce înseamnă un împrumut fără dobândă?

Este foarte ușor să deduceți din nume despre ce este vorba. Nu plătiți dobândă la împrumutul fără dobândă. Este probabil cea mai generoasă ofertă pe care ți-o poate oferi cineva.

Băncile nu oferă împrumuturi fără dobândă

Uneori și comercianții vă prezintă o astfel de ofertă atunci când cumpărați un electrocasnic, precum un frigider. În acest caz, cel mai adesea se afirmă că acestea sunt rate fără majorare. Chiar și atunci, însă, este recomandat să verificați dacă într-adevăr nu plătiți în exces aparatul, de exemplu taxe etc.

Băncile nu oferă un astfel de împrumut. Și nici ei nu pot, pentru că banca are și niște griji, administrare, administrare a unui consilier bancar etc., și totul te costă. Când cineva din familia ta îți împrumută bani, recompensa este că îl inviți la cină, de exemplu. Remunerarea băncii este dobânda pe care o veți rambursa băncii împreună cu banii împrumutați.

Aplica Acum

Cine atrage un credit online cu dobândă de 0%

Ceea ce s-ar putea să întâmpinați este că diverse companii – în special nebancare – pot încerca să vă atragă cu împrumuturi fără dobândă. Dar aici este necesar să rețineți că fără dobândă nu înseamnă gratuit.

Dobanda 0% pentru primul imprumut

împrumut onlineUnele instituții vă pot oferi un împrumut fără dobândă. Dar ceea ce plătiți ca dobândă vă va fi dat de aceste companii într-un mod diferit. De exemplu, diverse taxe sau amenzi. Drept urmare, un astfel de credit fără dobândă te poate costa mult mai scump decât un credit clasic cu dobândă scăzută de la o bancă dovedită.

Prin urmare, concentrați-vă pe indicatorul DAE, adică rata anuală procentuală a taxei. Îți spune costul total al împrumutului tău.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat