Stergere Biroul de credit

4.8/5 - (10 votes)

Stergere Biroul de credit – Informatii utile

Nu este întotdeauna posibil să fie eliminată o înregistrare la Biroul de credit. Veți primi un credit ipotecar sau un împrumut numai dacă Biroul de Înregistrare a Creditelor vă elimină înregistrarea negativă?

În viață, mai devreme sau mai târziu, apare nevoia de a cere un împrumut pentru diverse nevoi ; poate fi o ipotecă pentru a plăti casa, un împrumut pentru mașină, pentru alte bunuri, sau pentru dificultăți temporare, sau pur și simplu deschiderea unei linii de credit , sau un card flexibil pentru sume mici.

Cum ieși din Biroul de Credit?

împrumut onlineOricare ar fi motivul, acordarea unui credit de către bănci, companii financiare și operatori similari este monitorizată cu promptitudine și, în aproape toate cazurile, dă naștere înregistrării în baze de date speciale: de fapt, nu este adevărat că numele cuiva este înscris în baza de date in caz de neplata a ratelor datorate, întrucât una este înregistrata doar la începutul relației.

Sunteți în întârziere la plăți? Apoi veți primi o înregistrare negativă. Acestea sunt coduri pe care orice bancă le poate vedea. Banca acordă o atenție sporită acestor coduri atunci când solicitați un împrumut. Uneori, banca evaluează mai strict dacă puteți rambursa un împrumut.

Cum se solicită anularea din Biroul de Credite

Atunci când datele prezente sunt pozitive, adică ați fost înregistrat în scopul exclusiv al creditului, puteți solicita anularea din sisteme, pur și simplu prin revocarea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cu toate acestea, solicitarea anulării, în cazul în care nu există rapoarte negative, nu este recomandabilă, întrucât prezența în baza de date este o excelentă referință pentru acordarea de noi linii de credit.

Aplica Acum

Când, pe de altă parte, ați fost înregistrat ca rău plătitor, puteți solicita anularea numai în caz de eroare, furt de identitate sau fraudă de credit: în astfel de cazuri, va trebui să vă adresați instituției de credit.

Categoria istoricului plăților ia în considerare dacă ați plătit facturile de credit în mod constant și la timp. De asemenea, ia în considerare falimentele anterioare, încasările și creanțele restante. Se ține cont de amploarea acestor probleme, de timpul necesar pentru a le rezolva și de cât timp a trecut de când au început problemele. Cu cât aveți mai multe probleme de plată în istoricul dvs. de credit, cu atât scorul dvs. de credit va fi mai mic.

Suma datorată

A doua componentă ca mărime este suma pe care o datorați în prezent în raport cu creditul disponibil. Formulele de credit scoring presupun că împrumutații care cheltuiesc în mod continuu până la sau peste limita lor de credit reprezintă riscuri potențiale. Creditorii văd rate de utilizare a creditului – procentul de credit disponibil pe care îl utilizați de fapt – sub 30%.

Durata istoricului de credit

Cu cât conturile dvs. de credit sunt deschise și în stare bună, cu atât mai bine. Bunul simț spune că cineva care nu a întârziat niciodată cu o plată în douăzeci de ani este un pariu mai sigur decât cineva care a ajuns la timp de doi ani.

Credit nou

Când oamenii solicită adesea credit, probabil că aceasta indică o presiune financiară, așa că de fiecare dată când aplicați pentru credit, scorul dvs. se va schimba puțin. Înainte de a deschide un nou cont de credit, este inteligent să vă gândiți dacă a avea acel credit suplimentar merită scăderea scorului dvs. de credit.

Găsește împrumutul potrivit ție, imediat